Säsongens sista hemmamatch på Hovet


Djurgårdens IF - Skellefteå AIK , Hovet 19.00

Ikväll spelar Djurgården säsongens sista hemmamatch mot Skellefteå. Får verkligen hoppas att det blir fullt hus, det var 7000 sålda biljetter nu under dagen så det lutar åt ett välfyllt Hovet i avslutningen och en bra match. Skellefteå jagar en slutspelsplats och Djurgården säker mark. Beroende på resultatet i kvällens match och de sista två omgångarna kan dock förutsättningarna ändras.

**Matchen direktsänds på Canal+ i kväll**

Fick några ord med Djurgårdens Mikael Holmqvist nu under eftermiddagen :)
Pratade för övrigt med Micke Holmqvist vid tretiden idag, han kan ju inte spela för sin hjärnskakning och Ottosson är ju inte heller med, -skada på överkroppen sa Micke bara kort, så fattade att det är väl inget som går ut officiellt nu i dessa tider, frågade han också om chanserna till slutspel: - fan kan inte tänka på det nu, det måste bli slutspel sa han och det märks att DIF bara fokuserar på matchen ikväll och vinst där vilket förstås är helt rätt. Micke avslutade med att säga att han spelar på torsdag men det är ännu osäkert med Otto. De båda får följa matchen krampaktigt på läktaren ikväll.

Läget i lagen inför nedsläpp: Djurgården spelar med samma manskap som senast mot Brynäs. Ridderwall, Engqvist, Andersson, Holmqvist, Ottosson, "Fimpen" Eklund, O.Eklund saknas fortfarande. Gästerna Skellefteå säkrade, i och med suddensegern mot Rögle elitseriekontraktet och Säcken hoppas att sitt SAIK kan gå ut och spela avslappnat och spela ut ordentligt. SAIK bänkar sina JVM-juniorer David Rundbladh och Tim "Lill-X:et" Erixon inför matchen, de spelade med juniorlaget i helgen men de följer inte med laget ner till Stockholm. Skadade sen innan är Fredrik Lindgren och Martin Lundberg.

Övriga matcher
Linköping-Södertälje
HV71-Brynäs
:

Kommentarer
Postat av: Anonym

Texas, besviken på att du skriver att det är säsongens sista hemmamatch för dif. Än är inte loppet kört för slutspel och då blir fler hemmamatcher. Som mab brukar säga!



DJURGÅRN VI GER ALDRIG UPP, det ska bli slutspel :)

2009-02-24 @ 18:32:19
Postat av: Stockholm

Det var jag som skrev senaste inlägget :P

2009-02-24 @ 18:33:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0