Inför: DIF-Luleå


Djurgården - Luleå, 19.00 Hovet
 

Elitserien startar om för slutspurten inför vad som komma skall, slutspel, semester eller kvalserie. Precis de alternativen är det som gäller för Djurgården som har haft en tung säsong men som har ljusnat lite mot slutet, frågan är bara hur det ska sluta, om det blir mörker och kval eller semester efter omgång 55? Det finns ju en teoretisk chans till slutspel men då måste det stämma riktigt ordentligt nu de sista sju matcherna som är kvar. DIF har en svår avslutning med 3 bortamatcher på de sista fyra omgångarna. Det känns rätt tufft det så nu kommer varje byte, period och varje minut i matchen vara viktig.

Läget i lagen: Det är åter ett skadedrabbat Djurgården ikväll som saknar: Andreas Engqvist, Niklas Andersson, Oscar Eklund, Stefan Ridderwall, Christian Eklund och Marcus Krüger. DIF är väl vana vid den situationen då det vart en skadedrabbad trupp under säsongens gång. Gustav Wesslau vaktar målet. 

I Luleå gäller det att ha ögonen på senaste nyförvärvet

österrikaren Dieter Kalt, killen med siktet inställt på målet. Vem minns inte hans säsonger i Färjestad 2001-2004 där han syntes i målprotokollet allt som oftast. I övrigt ställer Luleå starkaste laget på isen, det är bara Pierre Johnsson som saknas, skadad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0