Modo-DIF: Besviken & förstörd lördagkväll...

Bara att konstatera att Peter Forsberg lyfter Modo.....dessvärre...

Modo-Djurgården 4-4 (0-2, 0-0, 4-2)

Vet inte vad man ska säga efter lördageftermiddagens debacle. DIF snålspelar bra i två perioder, leder 0-2 och går in för att säkra i tredje. Saken ska egentligen vara klar när Fredrik Bremberg som säkerheten själv sätter 0-3 på straff med 13 minuter kvar av matchen. Zucco är tillbaka i Modotröjan efter sin långtidsskada och ger hemmalaget kontakt med sitt 1-3. Bara 43 sekunder senare sitter 2-3 av Pierre Hedin. Hemmalaget på gång och DIF är skakat. När sen Nicklas Danielsson slår in Ronnie Petterssons retur efter 16.39 så ska matchen vara avgjord men icke. Peter Forsberg visar vägen med ytterligare en passning så Mattias Timanders skott studsar förbaskat turligt in i mål. Den såg inte helt otagbar ut heller. Givetvis kommer ju kvitteringen när Modo plockat ut "Zacke". Per-Åge Skröder vem annars pangar in kvitteringen. 4-4 in i sudden där båda lagen har varsitt powerplay men inga fler mål. Modo vinner matchen till slut känns det som. DIF förlorar 3 poäng men får en poäng kan man säga. Inga resultat gick Djurgårdens väg heller så nu verkar flytet vara borta med. Nu är det ett måste att vinn våra två återstående hemmamatcher mot Timrå och Färjestad annars kan det gå illa och bli kvalserien. En riktigt tung lördagkväll blev det efter det här. Jag var på kalas men det var svårt att känna nån glädje under kvällen efter en sån här pissmatch. Surt..riktigt surt.