Tommy Salo hoppar av i Oskarshamn


Tommy Salo tackade för sig idag i Oskarshamn.

Tommy Salo meddelade idag att han lämnar jobbet som tränare för Oskarshamn. Klubben verkade inte ha något förtroend för honom och då var valet enkelt. Han slutar med omedelbar verkan.

Salo är ju ingen favorit och det har det aldrig varit. Det grundar sig inte i vad alla kan tro, Salt Lake City 2002.. nej det var i OS i Nagano 1998 när han valdes som målvaktsetta i Tre Kronor istället för Tommy Söderström. Varken Salo eller övriga Tre Kronor rosade marknaden det OS:et ändå men ogillade Salo nåt enormt efter det. Salo hade ju en bra karriär i NHL jämfört med Söderström men jag har alltid sett Söderström som en bättre målvakt än Salo. Sen att Salo duckade i Salt Lake gjorde bara grejen ännu enklare. Tommy Salo är och kommer aldrig bli sedd som någon stormålvakt i mina ögon hur knäppt det än kan låta. Sen att hans familj och släkt fick utstå en del otrevligheter är däremot fruktansvärt. Det blev en alldeles för stor grej av det hela med att de svek sitt land med mera och svarta stora rubriker. Nog för att vi hockeysvenskar var besvikna och att det var en av de största mest pinsamma ögonblicken i svensk hockey må så vara men det finns gränser.

Det är min åsikt!

Kommentarer
Postat av: MoDo

jadu texas ibland har du bra roliga åsikter :P fattar inte hur du kan se Söderström som en bättre målvakt. Tycker Salo är en av de bästa målvakter vi har haft i detta land och klasser bättre än vad herr Söderström var.. detta även fast han svek oss i MoDo :P

2009-12-01 @ 16:54:06
Postat av: HaGGe

Salo suger för fan!

2009-12-02 @ 13:02:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0