Värnamo Hockey - Alvesta SK 4-1
0-0, 2-0, 2-1
Skott: 33-36 (17-13, 6-16, 10-7)

Starkt Tigers vann i derbyt
Värnamo tog två viktiga poäng i derbyt mot Alvesta hemma i Aplarinken ikväll. Efter en mållös första period så ryckte VGIK till 2-0 och höll det till paus. Trots att ASK vann skottstatistiken med förkrossande 6-16!! I tredje reducerade ASK tidigt men VGIK:s Mike Hannah sköt viktiga 3-1 bara tre minuter senare. Det avjgjorde matchen. ASK kom aldrig ifatt och Stefan Kylbrink satte sedan fyran i tom kasse. Fin skalp av VGIK som startade bra och var med i toppen men som gått dåligt nu på slut med bara en seger på åtta matcher. ASK inkasserade sin fjärde raka förlust och tappar viktig mark med topplagen.