IF Kalmar Hockey - Rydaholms SK  6-3
2-1 1-1 3-1
Skott: 44-35
(16-15, 15-10, 13-10)

Det blev förlust mot serieledande Kalmar. Men RSK var med bra, Kalmar tog ledningen men RSK kvitterade, hemmalaget återtog ledningen innan paus. I andra var RSK piggt och kunde kvittera men återigen var det Kalmar som återtog ledningen innan paus. 3-2 inför sista kändes hoppfullt men släcktes fort när Kalmar gick ifrån tidigt i sista perioden med både 4-2 och 5-2 och matchen var i praktiken avgjord. När sedan 6-2 kom så var matchen redan avgjord. RSK reducerade till 6-3 som blev slutresultatet. RSK hängde med bra och hade chansen att komma ikapp en bit in i tredje innan Kalmars två snabba mål.

HF Linköping 4-3
Oj, Åseda vann igen?! formen verkar ha planat ut lite - åt det bättre hållet för jumbolaget Åseda som har det tufft i hockeytvåan.