(6-11, 16-8, 11-8)
Mål:DIF: Tim Eriksson, Nicklas Danielsson & Kristofer Ottosson
Publik: 4393

Två av två i norrland!
DIF tog sin andra raka på norrlandsturnén och gjorde det riktigt bra. Ledning efter första perioden rättvist, en retur som Tim Eriksson slog in på Christian Eklunds skott. I andra var det DIF som fortsatte med samma spel. Nicke Danielsson får ett fint pass av Marcus Kruger och smyger in och skjuter ett skott som sitter stenhårt i krysset bakom Hadelöv i SAIK-målet, 2-0 är ett faktum. Av bara farten får DIF även trean, i spel fem mot fyra skjuter Andreas Holmqvist och skottet styrs via Kristofer Ottossons ben och även SAIK:s back Christoffer Norgren. Strax efter så får SAIK ett reduceringsmål som dock döms bort av domaren, helt korrekt då Jimmie Ericsson står i målgården och även är på Wesslau vid skott-tillfället. Efter det så blir det vilda protester från hemmalaget och domaren Marcus Vinnerborg är inte populär. SAIK hade lägen men hade inte flytet. DIF hade flytet idag också men det kändes som de förtjänade det. I sista perioden kontrollerade DIF händelserna. SAIK försökte men fick inte till det idag. Gustaf Wesslau bytte ut sig själv på grund av att han kände sig yr och hängig så Stefan Ridderwall vaktade kassen resten av tredje och gjorde det mycket bra. Klockan rinner iväg och slutsignalen går. DIF vinner med 3-0 och gör det riktigt bra idag. Helt rättvist!