RSK:s sämsta? - 1-10..


  VS    


Rydaholms SK - HC Wettern 1-10
0-4, 0-3, 1-3 

RSK totalt överkört
1-10 snackar man inte bort,
och efter att ha sett första matchen för säsongen i Talavidshallen så gick man därifrån med många frågetecken. Det var under all kritik i vilket fall. Efter att ha retat domaren i första perioden, Magnus Hallengren (Diö) som förövrigt inte förtjänade att bära en tröja som står för huvuddomare denna kvällen, som blåste på flertalet utvisningar för RSK:arna så fick Wettern omedelbart momentum i matchen och tryckte kvar RSK i egen zon. RSK stod emot en bra stund och Gabbe Fransson i målet storspelade men sen var det som att tryckte släppte. Sista 7-8 minuterna i första så rasade det in fyra mål från Wetternlirarna som lattjade friskt med hemmaförsvaret som i stället för att göra som man ska, d v s gå på kroppen(!) och inte titta på puck. Just gjorde det, tittade på puck och vips var de bortlurade. Det går inte att lasta Gabbe för något av de målen.

Matchen var förstås avgjord efter en period.

I den andra och tredje sen blev det rena transportsträckan varvat med en domarcirkus. Wettern spelade ut och såg ut att ha skoj på isen. RSK försökte komma till ett par reduceringspuckar. Björn Johansson kom in i tredje och min fråga är varför han inte kom in tidigare. Han gick rakt på mål, rakt på kropp på Wetternspelarna, dessutom helt rättvist att han fick göra RSK:s enda mål idag. Gabbe fick nog efter 0-6 och byttes ut, in kom Jesper Svensson och gjorde det bra. Jeppe stod andra halvan av matchen och gjorde det bra. Inte lätt att komma in när matchen är avgjord och det viner puckar mot honom hela tiden. Fokus i period två och tre var då tidigare nämda domaren från Agunnaryd, Magnus Hallengren. Vet egentligen inte vad man ska säga om honom men, nej han förtjänar inte en huvuddomarsyssla i alla fall. Han var urusel. MEN det var självklart inte hans fel att RSK föll men han förstörde för båda lagen ikväll. Det är så frustrerande att se när en domare inte kan sin sak som ikväll. Stod jämte en domarkontrollant på läktaren, nämner inga namn men vi hade en del diskussioner om händelserna på isen och han skrev flitigt i sin rapport angående om domartrion. Så de lär få veta vad de ska göra i fortsättningen.

En liten summering av RSK:s spel så var det inte bra någonstans idag, Björn Johansson och Christoffer Rohman förtjänar ett litet plus, men i övrigt så var det alldeles för många som underpresterade. RSK har två matcher till innan juluppehållet och jag hoppas de tar sig samman och tar två raka segrar, tränar bra över jul och kommer till vårsäsongen som ett samspelt lag. RSK kan mycket bättre än vad som utspelade sig ikväll, så är det bara!

För övrigt så är Martin Pettersson på gång tillbaka, han har vart och tränat, hoppas han kan träna bra och komma in i laget ganska snabbt och om du läser detta Martin så - Välkommen tillbaka! 

Bäst ikväll:
* Christoffer Rohman
* Björn Johansson

SÄMST ikväll:
Domare Magnus Hallengren, Agunnaryd - vilken katastrof på isen


Ett par bilder från matchen:

Utvisningar sänkte RSK i första perioden





Det blev mycket av just det här. Domaren alldeles för mycket i fokus

NOTERBART ikväll: är att det var tre matcher som slutade 1-10. Det måste vara nåt rekord eller utmärkande på något sätt i alla fall. Synd att det inte var åt rätt håll för RSK..


Övriga matcher
HA74 - Skillingaryds IS 3-3
Kalmar - Gislaved 10-1
Lenhovda - Make Belives 1-10
Virserum - Eksjö 2-4 

Div. 3 Södra
Diö - Frosta 3-3

Div. 2B Södra
Åseda - Vimmerby 3-8

Div. 2C Södra
Alvesta - Helsingborg 3-6
Jonstorp - Värnamo 1-4


Kommentarer
Postat av: oskar

är det jesper jag ser där bak i kassen? tycker mig känna igen benskydden :P..hur gick det för honom? hur mycke av matchen fick han stå?

2009-12-14 @ 01:44:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0