VS

Rydaholms SK - HA74 Highlanders
3-1, 0-2, 0-3

RSK tappade allt i sista
RSK börjar matchen riktigt bra och och i första tar man ledning och vinner perioden med 3-1.
I andra perioden är det om ännu bättre hockey från bägge lagen och Rydaholm spelar riktigt trots detta slutar perioden 0-2, 3-3 inför sista perioden. Publiken (ca 15 betalande personer!!) bjuds på riktig rolig hockey.
Men i 3:e perioden tappar hemmaspelarna huvudet fullständigt och tappar matchen. HA74 tillåts göra tre mål och vinna matchen till slut. Riktigt sur förlust då RSK spelar den bästa hockeyn jag sett denna säsong, bra fart och först in i alla situationer under första och även under den första delen av andra perioden...

Minus ikväll: Publiken!
Som sagt riktigt dålig uppslutning av publik idag, nästintill pinsamt. vet inte om det var Sverige-Ryssland på SVT som lockade eller var det kanske senaste förlusten som avskräckte vissa att gå på matchen ikväll?

RSK har bara 5 hemmamatcher kvar så det vore roligt och få dit lite folk för att få lite drag på matcherna.