En vanlig onsdag igen



Onsdagen är veckans tråkigaste dag tycker jag. Fast det var nog värst när man jobbade i och för sig. Mitt i veckan, långt till helgen och veckan känns som den bara börjat. Sett ur hockeyögon är det oftast dagen efter en elitseriematch och dagen före nästa om man är Elitseriefantast som jag.

Idag är det dagen efter den bittra förlusten i Karlstad. DIF gör en spelmässigt bra match till det återstår 10 minuter. Bortsett från vad som hände sen så var det ett steg i rätt riktning. Imorgon kommer Peter Forsberg för att visa upp sig i Stockholm. Hovet är utsålt igen, publikmässigt så är det bästa säsongen på 5 år eller nåt åt det hållet. Bara hoppas att vi kan få ta en tung tre poängare mot Foppa & Friends. Det blir svårt, riktigt svårt. 

Fram tills dess så får man nöja sig med en halvtråkig kväll i hockeyallsvenskans tecken. Det spelas dock bara fyra matcher ikväll. Almtuna slog Växjö med 4-0 igårkväll, Troja spelar inte heller ikväll. Två matcher av de fyra som spelas känns mer intressanta än de andra:
AIK-Mora
Malmö-Sundsvall

Div.2 Södra B
Nittorp-Åseda

Div.2 Södra C
Tyringe-Alvesta
Värnamo-Osby

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0