Dick Axelsson - "Problembarn"?


Dick Axelsson - här i Detroittröjan

Dick Axelsson spoddes en lysande karriär, han och Linus Klasen firade stora framgångar i Huddinge ihop och Elitserieklubbarna stod på rad för Dicks underskrift. Det blev Djurgården och Dick gick in och presterade direkt. Första säsongen var en riktig succé och det såg riktigt lovande ut. Men andra säsongen i DIF startade lite trögt både för Dick och hela laget. Dick började bråka med DIF-ledningen, han hade attitydproblem och verkade inte följa lagets regler varpå han blev avstängd och nerskickad till J20-laget. Det dröjde inte länge förrän Färjestad var där och högg. Ett par dagar senare var han klar för FBK av alla lag. Personligen tycker jag fortfarande det är synd att han försvann, han var lite av en personlig favorit i DIF och trodde han skulle bli en av stjärnorna i laget.

Väl i Färjestad infann sig Dick ganska fort i Karlstadlaget. I våras fick han lyfta SM-bucklan. Detroit kallade i somras och Dick åkte över. Nu skulle han ta en plats därborta. Men det har inte funkat för Dick som harvat i farmalaget och inte presterat något vidare. Då tog han svansen mellan benen och åkte hem till Sverige för att tro att han skulle få spela i Färjestad. Nu har Detroit stängt av han för kontraktsbrott och kan bara spela i farmalaget Grand Rapids.

Så kan det gå när man inte sköter sig, killen verkar ha attityd- och disciplinproblem. Det är synd på en sån bra spelare.




Ett av de roligare minnen av Dick i DIF-tröjan, målet mot Luleå, seger 6-1

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0