Sköna segrar igårkväll! - ASK och Troja vann!

(Bild från smålandsposten)

Troja slog Mora 4-3 och klamrar sig fast i mitten på tabellen. De rödvita gick i från till 4-1 genom suvärena Pär Edblom (sitt andra för kvällen) tidigt i andra perioden. Målvaktsbyte efter det målet. Moras spel blev bättre och Adam Andersson gav Mora kontakt med reducering 4--2. I tredje perioden var det bättre laget och kunde avgjort om man tagit vara på sina chanser. Istället blev det onödigt spännande när Moras Greger Artursson reducerar i fem mot tre men närmre än så kommer inte gästerna. Skönt att Troja verkar stabila på Sunnerbohov.

Alvesta besegrar VGIK med 3-2 på bortaplan. VGIK:s segrar i träningmatcherna betydde inte ett sheat :) Men om sanningen ska fram så ledde VGIK med 2-0 fem minuter in på den andra perioden. Men efter det så spikade målvakten Alexander Lindberg igen och ASK kunde vända till seger. ASK presterade inte toppspel mot ett svårspelat VGIK men det blev vinst ändå. Nu får de ladda om ordentligt för på söndag väntar Kallinge/Ronneby på hemmais.