Uppehåll i Elitserien men det händer saker..

**Andreas Jämtin - på väg IN som jag bloggade om igår. På  gång till HV71 - väntar bara på klartecken från NYR. Kommer Jämtin till HV71 så lär ni får se ett annat HV71.

**HV71
förresten, de sparkade ut Veli Pekka Laitinen hem till finland igen, tydligen ingen bra värvning.

**Janne Niskala - på väg IN
- Färjestadbacken som slog rekord sist han var här är på gång in i FBK-truppen. Kommer han kommer FBK bli riktigt vassa i anfallsspelet och powerplay. Niskala är riktigt bra.

**Jonatan Hedström - på väg UT,  CSKA Moskva rycker i Jonte och kan inte han o Challe komma överens så måste någon av dem kliva av och det kanske blir Jonte? Tror en av anledningarna till Timrås kräftgång beror på att Jonte inte är med i laget och kan leda dem. Challe kanske är hård trots allt..

***Mats "Zucco" Zuccarello Aasen fixade Norges seger mot Italien. Han låg bakom båda målen. Zucco stod för 1-0-målet och spelade sedan fram till Mats Tryggs avgörande 2-1-mål. Han är grymt het den där norrbaggen

*Jag skulle vilja se att DIF tar in en spetspelare eller en målvakt inom kort. Det behövs.

Kommentarer
Postat av: Stockholm

Hoppas du håller på challe i tivsten mot hedström. Hedström är för stor for sitt eget bästa vem tror han att han är egentligen. Djurgårdshjärta som man har kan man inte gilla hedström efter all skit han kastat över DIF. Det ända bra med om challe går är att han kommer närmre DIF kanske, tänk ett tränarpar med challe o micke johansson, får rysningar :)

2008-11-08 @ 12:31:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0