Skrällen med Stort S



Modo Hockey - nåt of hockey

Modo Hockey slog Linköping på bortais, trots att de varit uträknade på sistone med ett dystert facit, en seger på de senaste sex matcherna, och skedskjutna men det verkar som de håller på och hitta tillbaka. Seger mot Södertälje och nu en fin skalp borta mot serieledande Linköping. Men detta LHC verkar riktigt slutkört, nu efter 9 matcher på 15 dagar, med all rätt. Modo spelade smart idag och stundtals såg det relativt lätt ut för Modoiterna. Modo är med på allvar igen och skadorna börjar läka. Positivt.

Frölunda besegrade enkelt Rögle med 5-0, till slut, efter en lite trög start men ändå hemmaledning 2-0. Men efter 3-0 var det inget snack. Rögle såg passiva och sega ut och det var nog ingen hit att byta in Myllyniemi idag istället för Penker tror jag. ÄckelFrölunda är numera ett av de tippade topplagen igen. Rögle får ta nya tag på torsdag.

I Skellefteå tog hemmalaget 2 poäng när Kimmo Koskenkorva smalbenade/klubbade in 3-2 på övertid i en match där FBK dominerade merparten av matchen men hemmalaget ledde 1-0 en bra bit in. FBK såg ut att tagit hem det när Jens Skålberg satte 1-2 i 14,51  men SAIK gav sig inte. Man misslyckades i 5mot3 men precis när FBK blev fulltagliga så sköt Gabriel Karlsson 2-2 och tog matchen till övertid där SAIK knep bonuspoängen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0