Gästbloggare "Modo" igen: Varsågoda!

Gästbloggare "Modo" har lite funderingar och annat han vill dela med sig av:


Halloj! nu var det dags för ett gästinlägg igen. Har varit alldeles för mycket Djurgården här ett tag nej men skämt åsido,

vad är det så som har hänt i Modo sen sist?, ja inte mycket förutom alla skador och dom har varit väldigt många och dyrbara för Modo. Jag var nära att kasta in handuken där ett tag men nu är vi på rätt väg igen. Ny spelare på väg in också, Jeff Ulmer, tror detta kommer bli en riktig Tuzzolino brakflopp faktiskt.. Han har spelat i inte mindre än 13!?!? klubbar så han kan nog inte tillföra så mycket om han har fått gå från alla de klubbarna. Han har gjort 21 matcher med NY Rangers och det är ingen vidare merit tycker jag. Så denna spelare tror jag inte ett smack på.

Man blir lite less på denna ledning och Erik "Ecke" Holmberg för att han inte spenderar pengarna på rätt spelare istället för att chansa på en sån medioker spelare.



Magnus "Werner" Wernblom
Vi har tagit farväl av våran egen legend också som har valt att lägga skridskorna på hyllan.. våran egen stridsvagn Magnus "Werner" Wernblom.. men som tur är kommer han alltid leva kvar i Swedbank för nu hissades tröja nr.9 upp där den hör hemma med 21:an och Kabben Berglund i Swedbanks tak. Werner kommer att vara saknad i M

odo det kan jag lova det är nog ingen som kan få oss fans att verklig leva oss in i  matcher som denna man kan.. han gör allt för att fansen ska älska honom, han smäller på, han slås lite, han visar alltid känslor han är helt enkelt öviks favorit.. glömer aldrig den legendariska matchen i kempi mellan modo och djurgården -99 när han slår av klubban i plexit det var så roligt att se dessa kännslor.. men nu är denna saga tyvär slut efter 16 säsonger, 723 matcher och  276 mål i Modotröjan.


Werner kommer alltid vara kung i Örnsköldsvik!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0