Elitseriematcher igen


Kvällens tre matcher är
Frölunda - Södertälje
Tro mig, kvällens säkraste etta! VF loosar inte på hemmais ikväll igen. Kanske dags för Tomi Kallio och vakna till liv. Blott 3 mål på 21 matcher är inget smickrande för en målskytt.

Modo-Skellefteå
Tipset går till SAIK med tanke på Modos skadebekymmer. Hemmalaget kommer mönstra sex juniorer i laguppställningen. Ryktas om att Esa Pirnes är ett drömnamn för Modo men sportchef Holmberg säger att det inte är aktuellt. Det blir en vemodig kväll då Magnus Wernblom kommer ta farväl och tröja nr 9 kommer hissas upp i taket!

Werner säger tack och adjö ikväll i Swedbank Arena!

Linköping-Rögle

Svårtippat! men LHC kniper knapp hemmaseger. Räkan med att nyförvärver en viss herr Andreas Jämtin kommer får ett varmt mottagande. Ordföranden för White Lions säger att de fortfarande hatar honom mest av alla i Elitserien...Intressant och se hur de tar emot honom då..För gästerna väntar en tuff bortamatch men Rögle är ju bättre än vad många tror. Tyvärr har laget drabbats av tunga skador och senast i raden Mathias "Tjärna JR" Tjärnqvist som drabbats av en knäskada och befaras vara borta till efter jul. Det är en nyckelspelare för RBK så de kommer nog tvingas ge sig ut på värvarjakt.  

****Mikael Renberg nybliven sidekick på SVT ryktas vara på väg att göra comeback. Micke har idag börjat träna med moderklubben Piteå IF. Ska bli intressant och se vad #19 Renberg dyker upp nånstans                                          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0