RSK tog femte raka segern!!

Rydaholms SK - HA74  4-3 (0-1, 1-2, 3-0)

HA74 leder rättvist efter den första perioden med matchens enda mål i spel fem mot fyra. Domaren var inte snäll mot hemmalaget som fick döda utvisningar större delen av första perioden. Det var även en misstänkt offside i målgården när målet föll som domaren tyvärr missar. Skott: 5-18
I den andra perioden så försöker RSK komma igång med sitt spel och komma upp lite mer i banan men det börjar inte bra för HA74 ökr på till 0-2 innan RSK kommer in i matchen. Magnus "G" plockar ner ett lobbpass och spelar in till Johan Pettersson reducerade till 1-2. RSK blir lite nöjda och är inte på tårna direkt efter målet så HA74 går upp och gör 1-3 direkt. Tungt. 1-3 står sig till periodpausen. Skott 9-8 i RSK-favör. Inför den sista sa Tomas till sina killar att fortsätta spela efter gameplan och i den tredje så tog RSK över mer och mer. 1-3 blev 4-3 enligt följande
2-3 Mikael "Strisse" Stridsberg
3-3 Daniel "Lillis" Jonasson  -
på ett stenhårt slagskott upp i nättaket!, i spel i numerärt underläge dessutom
4-3 Magnus "G" Göransson
  - "G" kommer in från vänsterkanten, skjuter ett slagskott som slinker in under armen målvakten och in i mål med ca tre minuter kvar av matchen. RSK är kvar på tredje plats efter segern en poäng före Kalmar och två poäng efter tvåan Wettern och ytterligare en upp till serieledande Åseda. Och just serieledande Åseda väntar i sin kalla hemmahall på torsdag. Det ska bli intressant och se vad RSK kan mäkta med mot Åseda. Brukar vara jämna och heta fighter, nästan lite derbykaraktär på matcherna till och med. Hoppas bara att RSK kan ställa bästa möjliga lag på isen!

I övrigt ikväll:
Wettern-Kalmar 0-4: ??! Den stora skrällen ikväll! Kalmar vann??!! Överraskande!!