Liket sprattlade till!


Niklas Anger kvitterar till 3-3

Tro det eller ej men DIF räddade en poäng i Cloetta Center igår. 3-3 trots ett tidigt underläge i vanlig ordning i början av första perioden. 2-0 och timeout Djurgården. DIF fick kontakt direkt när Nicklas Danielsson fick in 2-1 och i slutet av perioden så dundrar David Schneider in 2-2 i spel 5mot3. 2-2 i paus. LHC har mycket av spelet och är mycket bättre än DIF i andra och det gör att DIF drar på sig mycket utvisningar så i numerärt överläge gör LHC 3-2 genom retstickan Andreas Jämtin som syntes överallt och var där det hände i hela matchen. I den tredje är det tajt och tufft.

Andreas Holmqvist blir liggande efter tacklingen

Martin Ylvén Laumann tacklar Andreas Holmqvist i ryggen
och Holmqvist blir liggande och kan inte spela mer i matchen men det pinsamma är att domaren ger Ylvén Laumann två minuter???! det är en solklar tackling i ryggen så det ska vara en tiominutare till men som sagt domarna i elitserien har sin egen privata bedömningsnivå. Men det positiva är att DIF kvitterar i spelet fem mot tre som blir efter utvisningen när LHC drar på sig en tvåa till direkt efter Ylvéns utvisning. 3-3 skjuter Niklas Anger som visar målform med sitt tredje mål på tre matcher. Anger är en av de spelare som visat framåtanda i de senaste matcherna och vart i form tycker jag. Matchen slutar 3-3 efter förlängning där DIF var vassast men inte lyckades göra mål i nåt av sina lägen. Var detta ett steg i rätt riktning på allvar?

Jag såg Luleå-Frölunda 2-1 i går kväll och det var ingen höjdarmatch. Inget skönspel utan det var mycket kamp och få målchanser men ändå rättvist att Luleå knep tre poäng. VF såg loja ut de två första perioderna men var inte riktigt nära att välta hemmalaget.

Kommentarer
Postat av: Stoffee

Hmmm...rättvist??? Hade man använt sig utav videogranskning då två av Frölundas puckar gick i mål, så hade det nog blivit ett helt annat resultat tror jag. Det där domarutbytet är inte så lyckat, de kunde ju inte kommunicera med varann riktigt. Den pressen Frölunda hade i sista var god nog för hela matchen, Luleå var ju helt borta, de såg ut som ett allsvenskt lag... och vad har Modig och göra i Elitserien? Men som alla matcher i seriespelet så känns det avslaget, det är i sluspelet som det gäller...

2008-12-03 @ 10:46:24
Postat av: MoDo

stoffe blaaa blaaa blaaaa

2008-12-03 @ 11:22:26
Postat av: Casanova

Om Luleå är ett allsvenskt lag vad är då Frölunda i sådana fall? Jag menar först 8-2 och nu denna förlust?

För mig är det ju tydligt vilka som är bäst av lagen, det behövs i alla fall ingen expert för att utse vilket lag som är bäst just nu och inte är det Frölunda...

När det gäller Modig så var han flaxig och släppte många onödigt returer men hockey går väl ut på att mota puckarna? Vilket han gjorde igår... Om skribenten Stoffe hade varit lite mer uppmärksam och läst på lite så skulle han snart upptäcka att Modig är en av de målvakter med bäst räddningsprocent i Elitserien och du påstår att han inte platsar i Elitserien.



För övrigt så tycker jag att det är bra med slovaiska domare. Det är skönt att vissa är så snabba på att blåsa... Han gjorde ett mycket bra jobb enligt mig.



Slutspelet kommer bara visa en sak...Nämligen att Luleå är så mycket bättre än Frölunda...Jag hoppas att Luleå får möta frölunda redan i kvarten...

2008-12-03 @ 11:27:30
Postat av: Stoffee

Hahaha, den va bra den Adam! :) ......förlåt, Casanova ska de va hedanefter.

PS. Pi hälsar att du ska sluta vara så "nissig".

2008-12-03 @ 11:40:44
Postat av: MoDo

Adam blaaaa blaaaa blaaaaa

Stoffe blaaa blaaaa blaaaaa

2008-12-03 @ 14:42:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0