Doug Murray & Fredrik Norrena!


Murray och den omtalade tackligen på Morozov!
Douglas Murray doldissvensken i NHL fortsätter att sätta skräck i den ena NHL-stjärnan efter den andra. Inatt var han bara nära att proppa Kingsforwarden Jarret Stoll i en open-ice tackling men Stoll han titta upp precis innan det small så det blev inte så farligt. Vi minns ju alla Doúgies fetepropp på Alexej Morozov i VM som gav ett felaktigt horribelt matchstraff. Han har ju sagt att vill avsluta i Elitserien och ni kan ju gissa i v i l k e n klubb.......

*********************************************************************************
Fredrik Norrena
är nu släppt av Columbus och kan gå till Linköping när han vill. Efter LHC:s debacle i går med Jonas Franssons bleka målvaktsspel och Hentos ändå hyfsade spel så bli inte förvånad om Norrena dyker upp i LHC innan 31 januari.

********************************************************************************
Såg ni Hockeykväll igår? Gillar ju Wikegårds lista, och Pinsamma Modo!, som man inte fick se i TV-sändningen men som fortsatte på webben på svt.se. Niklas Wikegård sa, trots att Peter "Mr Modo" Forsberg satt precis jämte "att Modo får spela kvalserien om ingen förändring sker" medan Foppa lugnande sa att "nej nej Modo går till slutspel, oroa er inte för det" ungefär.
Foppa gav sen tillbaka och sa nåt nedlåtande om stockholmsderbyn och publik som missköter sig men Wikegård bara skrattade bort det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0